Klänningen, frisyren och underkläderna

Att välja brudklänning kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack, men ha förtröstan!

Oftast får du gå på din magkänsla, då brukar det bli rätt till slut.

Hitta din klänning

Oavsett om du har enkel smak, temabröllop, gillar vintage eller älskar den där fluffiga marängklänningen så är detta din dag och du ska först och främst trivas i din klänning. Om klänningen är stor, snäv eller svår att 47524042-wedding-picröra sig i, kan man med fördel byta om till en annan, enklare festklänning efter vigselceremonin. Om man kan sy och designa själv eller känner någon som kan, kan det vara väldigt roligt att bära en brudklänning som ingen annan har. Trenderna förändras så mycket genom decennierna och idag finns alla typer av klänningar och bröllopsutstyrslar mellan himmel och jord. Ett tips är att gå på bröllopsmässan eller kolla in klänningarna från de olika bröllopsmodeveckorna runt om i världen och få inspiration.

Att välja frisyr

Titta på din klänning och se vad som skulle passa till den. Kommer du att bära en romantisk 70-talsinspirerad klänning med brodyr, ser en slarvig knut eller ett utsläppt hår med hårband väldigt vackert ut till den. Bär du en enkel, rak klänning, kanske ett uppsatt hår med enkel svinrygg eller knut passar bättre. Slår du på stort och bär en utställd klänning med många attiraljer, kanske ett vackert diadem eller en håraccessoar som en blomma eller en liten hatt, ger ditt ansikte det där lilla extra. Håraccessoarer är väldigt heta och vill du inte bära slöja är det ett jättebra alternativ. Återigen, det är din dag och du väljer det du känner dig mest bekväm i.

Underkläderna – en läcker bonus

Att bära rätt underkläder ger dig inte bara en känsla av att vara sexig, de formar också din kropp så klänningen sitter perfekt. Det finns speciella brudunderkläder att köpa.

Brudgummens utstyrsel

Vi får ju inte glömma männen. Mörk kostym brukar vara det vanligaste att gifta sig i nuförtiden men även en snygg kavaj eller ljus kostym. Gifter man sig på eftermiddagen/kvällen är den traditionsenliga fracken vanlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *